Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nikola O. (48) estetski hirurg zaposlen na Vojno-medicinskoj akademiji i još jednoj privatnoj klinici u Beogradu, uhapšen je zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu Ivanu O. (42). Prema nezvaničnim saznanjima, brutalnom prebijanju u stanu u Zemunu su prisustvovala i njihova deca, a policija je nasilniku oduzela dva pištolja.

Reporter portala Nova.rs pokušao je da stupi u kontakt sa porodicom doktora kako bismo saznali šta se dogodilo sinoć u njihovom porodičnom domu, ali nam je ženska osoba rekla „da u kući nema osobe koja bi mogla da razgovora na tu temu“.

Stravično prebijanje dogodilo se u stanu u Zemunu, a policija je po dolasku na lice mesta ispred kuće zatekla osumnjičenog Nikolu O., dok je u stanu zatečena pretučena žena. Njoj su odmah uočene vidljive povrede, kao što su podlivi ispod oka. Žena je, prema nezvaničnim informacijama medija, prvo izjavila da su se ona i suprug verbalno posvađali, što je i on potvrdio.

Međutim, pregledom u bolnici u Zemunu utvrđeno je da nesrećna žena ima višestruke teške povrede – prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematome.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Meštani Zemuna gde se dogodilo porodično nasilje za naš portal naveli su šta se dešavalo tokom hapšenja.

„Čuli smo rotacije, a vrlo brzo su se pojavila dva vozila policije i jedna kola Hitne pomoći. Imaju malu decu, uplašili smo se. Nakon što je jedan od policajaca izneo dva pištolja, pomislio sam da nije ubistvo u pitanju. Kasnije smo saznali da je doktor uhapšen jer je pretukao suprugu“, navodi jedan od komšija.

Jedna starija meštanka ovog naselja dodaje da je uhapšeni komšija oduvek bio nadmen.

„Oni tu žive više od deset godina, a od njega nikada nismo čuli ni „Dobar dan“. Njegovu suprugu znam kao jednu mršavu ženu, uvek je bila sa ženom, a nekada bi se i javila. Svakako, nisu delovali kao da imaju problema, imaju vilu i voze dobre automobile“, kaže naša sagovornica.

Pročitajte još:

Inače, na društvenim mrežama doktor i njegova supruga objavljivali su zajedničke fotografije, na kojima su zagrljeni i ništa nije slutilo da je njihov odnos loš kao i da bi bio spreman tako brutalno da je prebije.

Pretučena žena je naknadno u policiji izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, pretio ubistvom, tukao oklagijom, davio kablom, urinirao po njoj.

Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, N.O. je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

BONUS VIDEO: Okretnica autobusa na Karaburmi na kojoj je žena tragično izgubila život