Počinio seriju razbojništava i tešku krađu

Hronika 30. apr. 202012:06 > 12:32
Podeli:
Foto:Shutterstock

Policajci u Beogradu uhapsili su D. O. (1980) zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela razbojništvo i jednu tešku krađu na naročito opasan ili naročito drzak način.

Sumnja se da je on 29. aprila ove godine u naselju Sremčica udario zatvorenom šakom radnicu jedne trafike u glavu, kao i da je potom iz fioke u trafici uzeo oko 6.000 dinara.

Policija je prilikom hapšenja osumnjičenog pronašla 6.000 dinara koje je uzeo iz trafike, kao i jedan mobilni telefon koji je prethodno ukrao u apoteci.

On se sumnjiči da je istog dana, uz pretnju špricem i iglom, primorao zaposlene u jednoj apoteci u Sremčici da se sklone da bi uzeo novac. Tom prilikom, kako se sumnja, on je jednoj zaposlenoj strgao zlatni lanac sa vrata i njenu koleginicu povredio u predelu ramena dok je pružala otpor.

Potom je, kako se sumnja, uzeo jedan mobilni telefon sa pulta apoteke i pobegao, a zlatni lanac mu je ispao iz ruke.

Kako se sumnja, D. O. je 24. aprila ove godine u jednoj apoteci na Čukarici preskočio pult, rekao radnici da se skloni i iz magacinskog prostora ukrao 29.750 dinara.

Takođe, on se sumnjiči i da je 2. marta ove godine u naselju Železnik u jednoj apoteci, maskiran i uz pretnju nožem, od zaposlene oduzeo oko 44.000 dinara.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Komentari

Vaš komentar