nestao
Foto: Facebook

Marina Vasić, majka nestalog Nemanje Radosavljevića (20) iz okoline Lazarevca, koji je nestao pre četiri dana kada je prešao bugarsku granicu, potvrdila je za Nova.rs da je sina pronašla u bugarskom gradu Jambol, u blizini benzinske pumpe.

Trenutno su, kaže, u Bugarskoj, u gradu Jambol odakle je stigla poslednja dojava o nestanku njenog sina.

„Zvao nas je neki čovek i rekao da je jedan bugarski državljanin video mog sina kako sedi u parku sa vidljivim povredama i dezorjentisan, i tražio je da telefon kako bi pozvao nekog dečka. Iskreno, sumnjala sam  u verodostojnost ove priče jer sam sigurna da bi moj sin u tom stanju prvo zvao mene, ali sam po dolasku u taj park dobila informaciju da je krenuo ka jednoj benzinskoj pumi“, kroz suze navodi zabrinuta majka.

Kako ističe, kolima su išli ka toj lokaciji kada je ugledala sina kako jedva hoda.

„On je otišao u majici, tankoj jaknici i u pocepanim farmericama. Ugledala sam ga, jadničak, smrzao se. Ne znam da vam objasnim osećaj kada sam shvatila da to jeste moj sin, da je to moj Nemanja i da je živ. Ovo je prvi put da je on uopšte u inostranstvu bez nekoga od nas“, navodi presrećna majka.

nestao
Foto: Facebook

Naša sagovornica dodaje da je za Nemanjin nestanak saznala od drugog sina.

„Došao mi je sin i rekao da je Nemanja u Bugarskoj. Nisam poverovala jer mi je Nemanja rekao da ide u Obrenovac kod neke devojke, a do sada me nikada nije slagao. Međutim, on je putem društvenih mreža kontaktirao jednog dečka i rekao da je u Bugarskoj i da je pretučen. Taj momak je odmah pozvao mog starijeg sina sa kojim se druži i do detalja sve ispričao što je Nemanja rekao“, usplahireno kaže majka.

I Nemanjin brat Srđan za naš portal potvrđuje priču i dodaje da ni on odmah nije bio svestan šta čuje.

„Drug me je pozvao i pitao „Znaš li ti gde je Nemanja?“, kada sam rekao da je valjda u Obrenovcu, kod neke devojke, kako nam je rekao, drug mi je rekao da nije i da je u Bugarskoj. Ostao sam zatečen. Rekao mi je da ga je zvao i da mu je rekao da je pretučen i da ga je neko prebiio na ulici, pominjao je neki parking i automobil“, kaže brat i dodaje da su odmah otišli u policijsku stanicu kako bi prijavili nestanak.

Pročitajte još:

„U policiji smo i saznali da je granicu sa Bugarskom prešao 1. novembra u 00.44 časova u automobilu, a da su sa njim navodno u kolima bili još jedan ili dvojica momaka. Ne znamo ni ko bi to mogao da bude, ne znamo ni ko su, ni šta su, ali to ćemo pitati Nemanju kada stignemo u Srbiju. Hvala vam na pomoći i što se sve ovo dobro završilo“, zaključuje Srđan.

VIDEO: Potraga za nestalim nastavnikom u Tutinu