nestao
Foto: Facebook

Nemanja Radosavljević (20) iz okoline Lazarevca nestao je pre četiri dana kada je prešao bugarsku granicu, navodi se u apelu koji se širi društvenim mrežama.

Kako za portal Nova.rs navodi njegov brat od strica, Aleksandar Radosavljević, svaki trag mladiću se gubi po prelasku granice posle ponoći 1. novembra.

„U 00.44 časova je prešao granicu i to je jedino zvanično što znamo. Navodno je otišao tamo zbog devojke, ili da radi, različite priče su doprle do nas“, navodi usplahireno brat.

Foto: Facebook

Kako dodaje, članovi porodice nisu znali da se Nemanja uputio u susednu Bugarsku.

„On je rekao jednoj drugarici da ide, a da ukoliko ga neko traži od nas, porodice, kaže da je u Obrenovcu i da radi. Kako se nije javljao, devojka nam je sve ispričala i od tada traje potraga i naš strah šta je sa njim“, uznemireno kaže naš sagovornik.

Pročitajte još:

Aleksandar kaže i da su dobili neke informacije iz Bugarske i da su Nemanjina majka i brat otišli tamo kako bi ga našli.

„Javili su nam da je u nekom parku, da je pretučen i da ne zna za sebe. Ne znamo da li je istina, ali smo uplašeni. Još ga nismo pronašli, ali nadu ne gubimo. Samo se nadamo da je živ i zdrav“, kroz uzdahe kaže brat.

VIDEO: Saobraćajna nesreća kod Mladenovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar