Pištoljem pretio bivšoj, pa ispalio metak: Užasnu scenu gledali brat i otac

Hronika 04. avg 202214:28
Podeli:
Foto: Nenad Mihajlović/Nova.rs

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Vladana M. (42) zbog sumnje da je 25. juna ove godine u Grockoj, u alkoholisanom stanju, bivšoj vanbračnoj supruzi N.K. pretio pištoljem u prisustvu njenog oca i brata, vređao je i pretio samoubistvom, kao i jer je tom prilikom iz pištolja, za čije držanje i nošenje nema dozvolu, ispalio jedan metak.

Tužilaštvo je saopštilo da se optuženom na teret stavljaju 4 krivična dela: Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja iz člana 348. stav 4, Izazivanje opšte opasnosti iz člana 278. stav 4, Nasilje u porodici iz člana 194. stav 2 i Nedozovljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja iz člana 348. stav 1.

„Tužilaštvo je takođe predložilo sudu da optuženom produži pritvor zbog opasnosti da će ponoviti krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i da mu oduzme oružje i municiju koje je nosio prilikom izvršenja krivičnih dela, kao i oružje i municiju koje je držao u kući bez dozvole“, naveli su.

Optuženi se tereti da je 25. juna oko 15 časova došao u dvorište kuće u kojoj živi njegova bivša vanbračna supruga N.K. sa kojom ima maloletnog sina, i pretio joj i vređao je, sve vreme držeći pištolj u desnoj ruci, iz kojeg je opalio jedan metak dovodeći u opasnost život ljudi koji su bili prisustni u dvorištu, kao i onih koji si se zatekli u okolnim objektima.

Bonus video: Subotičanin se potukao sa tri migranta, jedan povređen

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar