Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pet osoba, među kojima su 10-godišnje dete i 17-godišnji momak na motoru, povređeno je u udesima proteklog dana u Novom Sadu.

Kako za 021.rs kaže portparol novosadske Hitne pomoć dr Zoran Krulj, prva intervencija lekarskih ekipa bila je oko sedam sati ujutru u Savskoj 10 na Klisi, a nakon sudara dva vozila. Zbrinut je 48-godišnji muškarac, te prevezen u Urgentni centar KCV na hirurgiju.

Desetogodišnje dete na biciklu povređeno je u udesu koji se u 10.20 časova dogodio na uglu Senteleki Kornela i Stanoja Glavaša na Telepu. Dete je zbrinuto na licu mesta i prevezeno na odeljenje dečje hirurgije Dečje bolnice.

Hitna pomoć intervenisala je i nešto nakon 15 časova na Varadinskom mostu, gde je na novosadskoj strani povređen 17-godišnjak na motoru. Na licu mesta je zbrinut i prevezen u Dečju bolnicu na dalje lečenje.

Sudar dva vozila dogodio se u 17.20 na uglu Rada Kondića i Prvomajske u Futogu. Kako navodi dr Krulj, lekarska ekipa je po pozivu policije zbrinula 54-godišnju ženu, koju je potom prevezla na hirurgiju Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Poslednja intervencija lekarskih ekipa bila je nešto nakon ponoći na Futoškom putu, kod garaže GSP. Na tom mestu je oboren pešak, 59-godišnji muškarac, koji je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar