Foto:EPA/PAUL ZINKEN

Aleksandar P. (53) iz Padinske Skele, koji se sumnjiiči da je seksualno zlostavljao 6-godišnjeg dečaka u prigradskom naselju Glogonjski rit, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde se branio ćutanjem.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dečaka namamio u svoju sobu, skinuo mu donji veš i go legao preko njega. U jednom trenutku majka mališana je začula jauke, uletela u kuću i uspela da spasi dete. Osumnjičeni je potom isekao vene.

On je danas saslušan u tužilaštvu, gde je odbio da iznese svoju odbranu. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo da se osumnjičenom odredi pritvor do 30 dana.

Podsetimo, napad se dogodio u subotu, kada je osumnjičeni Aleksandar P. namamio dečaka iz komšiluka u svoju sobu, nakon čega je usledio pakao za mališana. Aleksandar P. je najpre skinuo dečaka i sebe, a potom maloletnika terao da ga oralno zadovolji. Na sreću, na vreme je u sobu ušla majka dečka i spasila mališana iz kandži pedofila. Na lice mesta ubrzo je došla policija, a osumnjičeni je, u trenutku kada je ugledao policajce, pokušao žiletom da preseče vene na rukama.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram