Foto: Profimedia.rs

Pedofil Aleksandar P. (53) namamio je šestogodišnjeg komšiju u svoju sobu, skinuo mu donji veš i go legao preko njega. Majka mališana čula jauke, uletela u kuću i zatekla monstruma na delu. Nakon što je raskrinkan, isekao je vene.

Aleksandar P. (53) iz Padinske Skele uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao dečaka (6) u svojoj sobi, koja je ranije bila garaža. Mališana je iz kandži pedofila spasla majka, koja je uletela u sobu strave i zatekla manijaka kako go leži preko njenog sina.

Prestravljena žena pozvala je policiju, a Aleksandar P. je žiletom sebi prerezao vene, ali se nije teško povredio. Pedofil je u subotu namamio dečaka, koji s porodicom živi u istom dvorištu kao i on, a kad je mališan ušao, usledio je horor. Pozvao je šestogodišnjaka kod sebe. Skinuo je njega i sebe. Terao ga je da ga oralno zadovolji, a predlagao je i obrnuto. Preplašeni dečak je počeo da viče i da se opire, što je čula njegova majka.

Majka je oko 18 sati zatekla sina s tim Aleksandrom u sobi. Njemu su pantalone i donji veš bili spušteni, ležao je preko dečaka, kome je donji veš takođe bio skinut. Uhapšeni Aleksandar P. je pre dve godine došao u njihov komšiluk. Radio je u jednoj firmi koja se bavi održavanjem nasipa, ali je čuvao ovce za novac. Aleksandru P. je određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje, a dečak je primljen na Institut za majku i dete.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram