Foto:N1

Policija reagovala posle prilga televizije N1 i privela osumnjičene kojima je određeno zadržavanje.

Stanovnici beogradskog naselja Medaković, koje je ispred zgrada gotovo svako jutro dočekivao neprijatan prizor – razbacane pileće nogice, glave i životinjske iznutrice, moći će najzad da odahnu.

Jednog od stanovnika Luku Jovanovića, koji je slučaj prijavio Komunalnoj miliciji, nazvao je rukovodilac Odeljenja za komunalnu inspekciju Nenad Mitrović rekavši mu da su počinioci privedeni i da su priznali delo. Sve se to dogodilo nakon priloga koji je objavila televizija N1, u kojem je Jovanović tvrdio da službenici „Zoohigijene“ redovno, u pola noći, razbacuju pileće nogice. Kazao je tada da se obraćao nadležnim institucijama, ali problem nije bio rešen.

Pročitajte još:

U pitanju su dva lica. Priznali su da to rade od prošle zime, ali postoje saznanja da sve to traje mnogo duže. Nije u pitanju samo Medaković, već i drugi delovi grada. Nisu zaposlenici Zoohigijene, već su to radili samostalno. Kazali su da to rade iz dobročinstva i da nisu svesni da su time nanosili štetu i trovali te iste životinje koje su hteli da hrane. Imali su vozilo pod rotacijom i neke uniforme i sve je to upućeno na dalje veštačenje“, priča Jovanović za N1 ono što mu je preneo rukovodilac Odeljenja za komunalnu inspekciju.

Kako dodaje, istraga će pokazati koji su stvarni motivi dvojice počinilaca.

BONUS VIDEO: Hapšenje makroa

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram