Foto: TANJUG/ PREDSEDNISTVO SRBIJE

Pacijentkinja (68) kovid-bolnice u Kruševcu, danas je oko 14 i 30 skočila sa trećeg sprata bolnice, gde se lečila zajedno sa svojim suprugom od infekcije koronavirusom. Kako saznajemo, nesrećna žena skočila je kroz prozor toaleta i na mestu ostala mrtva.

Telo nesrećne žene ispred bolnice primetili su zaposlen, koji su joj pritrčali u pomoć i pomkušali da je reanjimiraju. Nažalost, ubrzo su konstatovali smrt.

„Žena je bila naša pacijentkinja, lečila se zajedno sa mužem koji je takođe hospitalizovan. Otišla je u WC, odakle je skočila kroz prozor. Niko ne zna šta je bio okidač za ovaj očajnički potez, a vest da se dogodilo samousbitvo uztnemirila je sve pacijente i zapsolene u kovid-bolnici u kruševcu“, kazao je izvor portala Nova.rs iz ove bolnice.

On dodaje da je situacija sa zaraženim u ovom gradu alarmantna, da su svi bolnički kapaciteti popunjeni, kao i da je trenutno na lečenju oko 400 pacijenata.

„Ne znamo kako ćemo se izboriti, ako se nastavi ovako agresivan priliv teških bolesnika kojima je neophodna bolnička nega, kiseonička potpora ili respirator“, dodaje naš sagovornik.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare