Foto:Privatna arhiva

Iako se najbrutalniji zločini koji je svet ikada video beleže u nekim većim državama, i jedna mala Srbija ne zaostaje posebno za njima poslednjih decenija. Mnogobrojna silovanja, ubistva i masovni zločini upisani su na stupcima crne hronike a neka od njih, svojom brutalnošću još uvek lede krv u žilama, prenosi portal Onlyteens.rs.

Ovo je lista 10 najgorih ljudi koji su živeli na našoj teritoriji, prenosi Onlyteens.rs.

1. Vladica Rajković

Monstrum iz sela Vratarnica iznenadio je sve svojim priznanjem i tako razrešio misteriju trogodišnje Anđeline Stefanović. Tokom jedne tople julske noći, nakon rođendana prijateljice male Anđeline on je trebao pokupiti malu devojčicu i odvesti je kući kao što su se dogovorili on i Anđelinina majka. Prošlo je dosta vremena od kako se rođendan završio, a od deteta i Vladice nije bilo ni traga ni glasa. Istraga je pokazala da je on odveo Anđelinu do obližnje livade pored puta gde ju je silovao i ubio udarcima kamenom u glavu. Devojčica je preminula u bolnici par dana kasnije, a njen ubica je dobio maksimalnu zatvorsku kaznu od 40 godina, suđeno mu je i za ubistvo gazdarice kuće u kojoj je boravio. Njeno telo pronađeno je ispod mosta u Vratarnici.

2. Dragan Đurić

Na najužasniji način završena je drama koja je Srbiju držala u neizvesnosti skoro dve nedelje. Tijana Jurić, tinejdžerka koja je nestala u noći izmedju 25. i 26. jula 2014. godine pronađena je ubijena, a ovo monstruozno delo počinio je Dragan Đurić, star trideset i četiri godine koji radi u obližnjoj mesari, zbog brutalnosti zločina osuđen je na 40 godina zatvora.

Ostatak priče možete pročitati na sajtu Onlyteens.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar