Srđan i Tereza Perić Foto: Screenshot Facebook

U zrenjaninskom naselju Zeleno Polje sinoć se dogodilo ubistvo kada je Tereza P. ubila svog muža Srđana P. na spavanju.

Prema prvim informacijama, žena je svog supruga izbola na spavanju, pa ga je onda, kako se sumnja, isekla motornom testerom.

Prema nezvaničnim i još uvek nepotvrđenim informacijama, komšije kažu da je zločinu prisustvovalo i jedno od troje dece, koliko ih osumnjičena ima iz prvog braka.

Inače, komšije su ispričale da Tereza ima troje dece iz prvog braka, a da Srđan nigde nije radio i da su navodno živeli od socijalne pomoći i Crvenog krsta.

Foto: Screenshot Facebook

„Srđan je živeo sam, pre nekoliko godina mu je umro otac, pa se on uselio tu gde je živeo njegov otac. Ona je došla pre godinu dana. Useli se malo, pa se vrati kod muža iz prvog braka. Njega deca uglavnom su bila kod oca, nekad dovede neko dete, obično najmlađe. Sve komšije kažu da je dete bilo u kući i da je navodno sve to gledalo. Ali to su još uvek samo glasine, nisam zaista siguran“, rekao nam je komšija.

Kaže da je ubijenog viđao kako prođe sa kučetom ili biciklom, i da se nekad javi, a nekad ne.

„Srđan je do pre godinu dana bio neoženjen. Onda je došla Tereza. Posvađaju se s vremena na vreme, pa ona ode kod bivšeg muža Zorana, dođe tamo nekad skuva i nestane opet kroz dva dana. Siromasi, žive u kući na železnikoj stanici, sve na divlje, nikad niko kući“, zaključuje komšija.

Foto: Screenshot Facebook

Kako je danas saopštio MUP, zrenjaninska policija uhapsila je T. P. (46) iz Zrenjanina, osumnjičenu da je usmrtila nožem četrdesetdvogodišnjeg supruga.

„Sumnja se da je ona sinoć u kući u Zrenjaninu usmrtila supruga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. T. P., koja je osumnjičena za krivično delo teško ubistvo, određeno je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, navodi se u saopštenju MUP-a“, naveo je MUP.

BONUS VIDEO: Uviđaj na mestu ubistva na Banjici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare