Foto:Facebook/Izet Bronja

Izet Bronja (47), off-roud vozač koji je nastradao juče kod Ivanjice posle džipijade, biće sahranjen danas u Novo Pazaru, nakon molitve koja će biti obavljena u porodičnoj kući.

Podsetimo, Bronja je nastradao juče po završetku ekstremne trke, kada su od cilja vozači krenula nazad ka mestu okupljanja.

„Nastradali muškarac prevrnuo se na izuzetno nepristupačnom terenu. Njegove kolege koje su išle za njim odmah su pritčale kako bi mu pomogle i prenele ga do saniteta, ali je, nažalost, preminuo od zadobijenih povreda“, ispričali su očevici.

Pročitajte još:

Od nastradalog vozača na društvenim mežama oprostiloase i grupa „Off-Road Novi Pazar 4×4“ čiji je Bronja bio član, a veliki broj prijatelja i kolega sa nevericom i tugom su dočekali ovu informaciju.

„Brate naš Izo, prijatelju, duže i učitelju ovog sporta Allah ti dženet podario, ostaćeš nam u sećanju kao jedan od najiskusnijih vozača ovog sporta. Zivećeš u našim srcima večno“, napisao je jedan od kolega.

„Najiskrenije saučešće porodici i prijateljima iz kluba. Bog neka mu se smiluje, oprosti grehe i uvede ga u raj“, oprostile su se kolege.

VIDEO: Snimci sa lica mesta saobraćajne nesreće kod Užica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar