Jovan Vukotić Foto:Savo Prelević

Maša M., supruga vođe škaljaraca Jovana Vukotića, koja je bila s njim u automobilu kada ga je napadač na motoru upucao, dala je iskaz u policiji i ispričala detalje o tom danu. Sumnja se da su Vukotića ubice duže vreme pratile.

Ona je ispričala da su stanovali u elitnom naselju u Istanbulu i da su tog dana krenuli u šoping u tržni centar u naselju Šišli, koji se nalazi 20-ak kilometara od njihovog doma.

“Iz naše kuće u naselju Atakoj smo automobilom krenuli u tržni centar ‘Zorlu’. Kada smo bili blizu našem vozilu je prišao motocikl. Na njemu su bile dve osobe. Osoba pozadi je otvorila vatru”, ispričala je ona, preneo je ranije Standard.

Jovan Vukotić Foto:Savo Prelević

Sumnja se da su Vukotića duže vreme pratili.

Vukotić je ubijen prošlog četvrtak, oko 20 sati uveče. Napadači su u Vukotića ispalili pet hitaca, od koji su ga četiri pogodila.

Pročitajte još:

On je upucan pred suprugom i decom, u automobili, kada se se napadači na motoru zaustavili ispred njegovog vozila, a potom ispalili smrtonosne hice.

Ubijeni Vukotić je slovio za prvog čoveka škaljarskog klana, nakon ubistva Igora Dedovića u Atini, januara 2020. godine.

VIDEO: Ovako su uhapšeni otmičari „kavčanina“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar