Foto:Shutterstock

Zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba deteta je uhapšen 38-godišnji muškarac. Njemu se na teret stavlja da je obljubio svoju 13-ogodišnju ćerkicu sa kojom živi, a zlostavljanje deteta prijavili su iz osnovne škole koju devojčica pohađa.

„Dete se najpre požalilo razrednom starešini da je otac dodiruje i pipka. Razredni je odmah uključio pedagoga koji je odmah nakon razgovora s detetom pozvao policiju. Devojčica je jednom prilikom od oca, navodno tražila da stavi pirsing, i pokazala mu deo tela gde bi želela da se on nalazi. Potom je otac devojčice tražio od nje da se skine, a potom je dodirivao po telu. Prema našim saznanjima detetu je izvršena i penetracija prstom“, kaže izvor iz policije, prenosi Blic.

Pročitajte još:

Osumnjičenom za zlostavljanje deteta određen je pritvor, a na teret mu se stavlja krivično delo obljuba detata za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Prema nezvaničnoj statistici ovo je četvrto hapšenje pedofila u Gornjem Milanovcu za protekle dve godine.

Pretposlednji uhapšeni Milanovčanin star 58 godina je izvršio samoubistvo dok je s nanogicom čekao da bude smešten u zatvorsku ćeliju zbog obljube devojčice stare 13 godina.

 

 

****

BONUS VIDEO: Uhapšeno 12 pedofila širom Srbije u akciji Armagedon

Komentari

Svi komentari (0)