Foto: nova.rs/video

Vozač taksi vozila marke citroen C5, P. M. (43), koji je pre dve noći oko 1 sat udario Slobodana L. (34) dok je pretrčavao Pančevac i tom prilikom ga "bacio" sa mosta i usmrtio, navodno je imao alkohol u krvi, te je to, kako se pretpostavlja, uzrok zbog kojeg se predao dan kasnije. On je kobne noći bio u kolima sa devojkom J.B. (36).

Slobodan L. (34) je bio sa prijateljicom u obližnjoj kafani u kojoj su pili, a potom su počeli da se svađaju, nakon čega je ona pretila da će da skoči sa mosta, a on pojurio za njom i tom prilikom stradao kada je na njega naletelo pomenuto vozilo.

„Pretpostavlja se da je P. M. koji je vozio citroen C5 sa taksi oznakama bio pod dejstvom alkohola i da je to razlog zbog kojeg je pobegao sa mesta tragedije. Jer da nije, došao bi ranije da se prijavi. Naloženo je da se vadi krv, ali to ne znači da će da pokaže alkohol jer je prošlo dosta vremena od kada se sve dogodilo, a on došao da se prijavi. Takođe se ne zna ni šta je sa poginulim. Moguće da je i on bio pijan. Radi se obdukcija koja će da pokaže. Ženska osoba za kojom je jurio je psihički labilna osoba“, rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Inače, pregledom kamera utvrđeno da se na oko 400 metara posle lica mesta (kontakt vozila i pešaka) vidi taksi vozilo sa oštećenim prednjim levim delom, dok na kameri na oko 150 metara pre kontakta, taj automobil nije oštećen.

Pročitajte još:

Podsetimo, teškoj saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu koja se dogodila preksinoć oko 1 sat iza ponoći, a u kojoj je poginuo Slobodan L. (34) kada je na njega naletelo taksi vozilo citroen, kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, prethodila je zapravo svađa oko novca sa jednom ženskom osobom.

Slobodan L. (34) i ona bili su zajedno to veče, a onda su, navodno, posle određene količine alkohola koju su popili u obližnjoj kafani počeli da se svađaju, nakon čega je usledio haos koji je rezultirao njegovom pogibijom.

„Oni nisu bili u vezi. Poznaju se preko prijatelja. Ona je njega napala da joj vrati neke pare koje mu je pozajmila. Raspravljali su se, ali je nije udario. Drama se nastavila posle na Pančevačkom mostu na kojem se i dogodila tragedija“, rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Ona je prema nezvaničnim informacijama pretila da će da skoči sa mosta, nakon čega je on potrčao u njenom pravcu i tada ga je navodno udarilo pomenuto vozilo i „bacilo“ sa mosta prilikom čega je ostao mrtav na mestu.

Podsetimo, beogradska policija uhapsila je juče P. M. (43), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

U saradnji sa policijom, dežurni tužilac je, nakon što je osumnjičeni sam došao da se prijavi, naredio da se osumnjičeni zadrži u trajanju od 48 sati, a sutra će biti saslušan.

Takođe, postupajući zamenik tužioca je naložila da se od okrivljenog uzme krv na analizu i da se izvrše druge analize kojima bi se utvrdilo da li je eventualno konzumirao ostala opojna sredstva.

Taksista je u trenutku nesreće bio u kolima sa svojom devojkom.

Po nalogu dežurnog zamenika policija je ranije uzela izjave od očevidaca.

Podsećamo, Slobodan L. je nakon udara pao preko limenog krova firme, propao kroz njega i pao na beton.

Vozač automobila koji je izazvao nesreću je odmah pobegao sa mesta događaja.

BONUS VIDEO: Teška saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar