Foto: Printscreen/Youtube/Direktno.rs

Bojan L. uhapšen je nakon što je u ponedeljak u dvorištu jedne osnovne škole u Doljevcu, naočigled brojnih učenika, svog sina izvukao iz gužve i krenuo da ga brutalno šutira. Kako saznajemo, osumnjičenom je smetalo to što se njegov sin druži sa osmacima.

Osumnjičenom je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati, a kako saznajemo, saslušanje Bojana L. u tužilaštvu je danas. Njemu su određene i mere predviđene Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici – udaljenje iz porodičnog doma i zabrana prilaska žrtvi nasilja u porodici.

Pročitajte još:

Kako je direktor škole „Vuk Karadžić“ u Doljevcu, Goran Ilić, ispričao za naš portal, ocu dečaka je zasmetalo što se veseli sa osmacima, koji su proslavljali kraj godine.

„U ponedeljak su učenicii organizovali proslavu i trubače na igralištu i pomenuti učenik, inače đak sedmog razreda, pridružio im se, pošto se družio sa nekim osmacima. Otac je saznao da mu je sin sa osmacima i to mu se nije dopalo, pa je došao, izvukao ga iz gužve, oborio i udarao“, rekao je Ilić za naš portal.

Direktor škole navodi i da je o celom slučaju obavestio Centar za socijalni rad, policiju i školsku upravu. Ističe i da je ovo prvi put da se tako nešto dogodilo.

Portal Nova.rs pokušao je da stupi u kontakt sa porodicom dečaka, ali su nam oni rekli samo da je ovo za njih neprijatan događaj i da ne žele da komentarišu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare