Policija, uviđaj, uvidjaj
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Težak incident dogodio se u ponedeljak u dvorištu jedne osnovne škole u Doljevcu, kada je muškarac, naočigled brojnih učenika, svog sina izvukao iz gužve i krenuo da ga brutalno šutira. Kako saznaje portal Nova.rs, osumnjičeni je uhapšen nakon prebijanja sina.

Goran Ilić, direktor škole „Vuk Karadžić“ u Doljevcu, potvrdio je za Nova.rs da je osumnjičeni uhapšen i ispričao do detalja kako je do incidenta došlo.

„U ponedeljak su učenicii organizovali proslavu i trubače na igralištu i pomenuti učenik, inače đak sedmog razreda, pridružio im se, pošto se družio sa nekim osmacima. Otac je saznao da mu je sin sa osmacima i to mu se nije dopalo, pa je došao, izvukao ga iz gužve, oborio i udarao“, kaže Ilić za naš portal i dodaje da je sve trajalo nekoliko sekundi, nakon čega su se profesorke umešale i sprečile incident.

Direktor škole navodi i da je o celom slučaju obavestio Centar za socijalni rad, policiju i školsku upravu. Ističe i da je ovo prvi put da se tako nešto dogodilo.

Pročitajte još:

„Dosad se ništa slično nije desilo. Otac dečaka je privrednik, reč je o dobroj porodici, svi smo iznenađeni. Ima i ćerku, koja je takođe bila naš učenik, dok mu je supruga svojevremeno bila u savetu roditelja. Na sreću, dečak je dobro, juče je bio u školi, razgovorali smo, najbitnije je da je on u dobrom stanju“, kaže Ilić i  dodaje da će policija da utvrdi sve okolnosti.

Podsetimo,video-snimak brutalno šutiranja objavio je portal Direktno.rs, a na njemu se vidi kako je dečak pao na pod i otac na tom prilikom šutira.

U pitanju je bila proslava kraja školske godine, a jedan izrevoltirani otac odlučio je da bes prema svom sinu iskali pred punim dvorištem dece.

Osumnjičenom ocu je određeno zadržavanje do 48 sati.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare