Marko Miljković i Veljko Belivuk, Velja Nevolja
Marko Miljković i Veljko Belivuk Foto: Printscreen/Tv Pink

Uhapšene vođe kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković, kao i članovi njihovog klana Miloš Budimir i Vlade Draganić saslušani su danas u Tužilaštvu za organizovani kriminal (TOK) zbog ubistva Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića. Osumnjičeni su negirali krivicu za pomenute likvidacije.

Kako saznajemo, oni su dali izjave i negirali izvršenje krivičnog dela.

„Saslušani su zbog dva ubistva – Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića i negirali su izvršenje krivičnog dela. Istakli su da to nije istina i da to nisu učinili“, rekao je za Nova.rs advokat Dejan Lazarević koji zastupa okrivljene.

Pročitajte još:

Prema saznanjima našeg lista, osumnjičeni su na saslušanju istakli da se dokazi protiv njih podmeću i to od strane policije i tužilaštva.

Podsetimo, tužilaštvo je tokom prošle nedelje saopštilo da je došlo do širenja istrage protiv klana vođe navijača Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja. Doneta je naredba o sprovođenju istrage protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, Vlade Draganića, Miloša Budimira i Nikole Spasojevića zbog krivičnog dela teško ubistvo iz čl. 114. KZ, jer postoji osnovana sumnja da su osumnjičeni 1. aprila 2019. godine lišili života Gorana Mihajlovića.

Goran Mihajlović, podsećanja radi, nestao je aprila 2019. godine u Beogradu, dok je Mitić je otet 10. avgusta 2020. na Dedinju, u blizini ambasade SAD.

Inače, klan Belivuk-Miljković uhapšen je februara 2021., tačnije pre godinu dana. Terete se za najteža krivična dela, među kojima su brojne likvidacije.

BONUS video: Sve žrtve klana Belivuk

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar