Foto: Privatna arhiva

Policajci Danilo Stojanović i Milutin Radovanović uhapšeni su zbog sumnje da su pretukli kolegu Milana Vukovića, inače načelnika u Interpolu, a zasad nije poznato zbog čega je izbio sukob. Prema nezvaničnim saznanjima našeg lista, pretučeni muškarac slovio je za čoveka Nebojše Stefanovića u policiji, dok je on obavljao funkciju ministra unutrašnjih poslova.

Sukob se dogodio ispred kafića na Cvetnom trgu u Beogradu, a tuču su snimile nadzorne kamere. Zbog napada na Vukovića, koji je zadobio prelome vilice i ruke i frakturu lobanje, uhapšeni su Stojanović i Radovanović.

Stojanović je svojevremeno bio načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove UKP (SKOP), nakon čega je privremeno premešten za glavnog koordinatora u Jedinicu za zaštitu ličnosti i objekata. Sa druge strane, Radovanović je svojevremeno bio u SKOP, nakon čega je privremeno premešten kao koordinator kod direktora policije Rebića.

Pročitajte još:

Inače SKOP čine Odeljenje za kriminalističko-obaveštajne poslove i Odeljenje za prikrivene islednike.

Prema nepotvrđenih saznanjima našeg lista, uhapšeni su neko vreme bili i pod suspenzijom.

Zasad nije poznato zbog čega je izbio sukob, ali prema dosadašnjim infomacijama, reč je o sukobu koji tinja od ranije. Inače, pretučeni Vuković je načelnik u Interpolu, a zasad nije poznato za šta je tačno zadužen.

Prema informacijama našeg portala, on je u policiji ranije slovio za čoveka Nebojše Stefanovića, dok se on nalazio na mestu ministra MUP.

Nebojša Stefanović Foto: TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE

Sa druge strane, o napadačima su se pojavile različite informacije – dok jedni tvrde da su svojevremeno bili bliski nekadašnjoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović, drugi ističu da je ona njih zapravo jedno vreme „proganjala“ u toj službi.

Inače, motivi obračuna policajaca nisu poznati, a osumnjičeni će danas biti saslušani u tužilaštva. Na društvenim mrežama, tokom jučerašnjeg dana, pojavio se video snimak brutalne tuče između policajaca. Kako se vidi na snimku, napad se dogodio u centru Beograda, tačnije na Cvetnom trgu, u toku dana.

Na video snimku se vidi kako u tuči učestvuje četvorica muškaraca, od kojih je jedan deo njih uoči tuče sedeo u kafiću, u samom centru.

Muškarci su se sukobili na sred ulice, dok su se prolaznici uplašeno sklanjali, a na video zapisu se vide brutalni udarci od kojih je načelnik Interpola na kraju pao na stepenice.

BONUS video: Napad na radnicu teretane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar