Foto: Privatna arhiva

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak stravične tuče u centru Beograda, u kojoj su učestvovali policajci. Naime, u tuči je teško povređen načelnik Interpola, dok su dvojica njegovih kolega, takođe službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), uhapšeni.

MUP je saopštio da su uhapšeni policajci, koji su u centru Beograda pretukli načelnika odeljenja u Interpolu M.V. Prema našim saznanjima, u pitanju su policajci Danilo Stojanović i Milutin Radovanović.

Pojavio se video snimak brutalne tuče između policajaca, prilikom koje je načelnik M.V. zadobio teške telesne povrede. Kako se vidi na snimku, napad se dogodio u centru Beograda, tačnije na Cvetnom trgu, u toku dana. Zasad nije poznato zbog čega je izbio sukob između policajaca.

Na video snimku se vidi kako u tuči učestvuje četvorica muškaraca, od kojih je jedan deo njih uoči tuče sedeo u kafiću, u samom centru.

Muškarci su se sukobili na sred ulice, dok su se prolaznici uplašeno sklanjali, a na video zapisu se vide brutalni udarci od kojih je načelnik Interpola na kraju pao na stepenice.

Danilo Stojanović je bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove, dok je Milutin Radovanović, koordinator u direkciji policije.

„Kako se sumnja, juče u jednom kafiću na Vračaru, nakon verbalnog konflikta došlo je do tuče između D. S., M. R. i četrdesetčetvorogodišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku telesnu povredu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, odredili su zadržavanje policijskim službenicima D. S. (43) i M. R. (47) zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda“, saopštio je MUP.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (20)