Foto: Inmedija.rs

Dva policajca koji iznose sveštenika iz "Lidla" zbog nedoličnog ponašanja, scena je koja se dogodila pre nekoliko dana u Inđiji. Kako portal Nova.rs saznaje, reč o ocu Radiši, koji je i ranije pravio slične incidente.

Na video snimku, koji je objavio lokalni portal In medija, vidi se sveštenik koji sedi na podu prodavnice i govori da mu nisu ukazali dostojanstvo. Potom se vide i dvojica policajaca, koji su ga uhvatili za noge i izneli iz prodavnice do policijskog automobila.

Kako saznaje naš portal, reč je o ocu Radiši, koji je od ranije poznat po identičnim ispadima. Prema rečima našeg sagovornika, ovo nije prvi put da se otac Radiša tako ponaša.

Pročitajte još:

„I ranije su se dešavali slični incidenti i pravio je probleme po još nekim marketima u Inđiji, tako da su meštani već navikli. Meštani Inđije kažu da je otac poznat po tome da voli da popije, a kruže priče i da je iz Beočina, gde je ranije službovao, premešten zbog problematičnog ponašanja“, kaže izvor našeg portala.

Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, Sinod će zasedati po pitanju oca Radiše.

Naš portal pokušao je da stupi u kontakt sa Eparhijom sremskom i da proveri ta saznanja, međutim oni se nisu javljanju na naše pozive.

Podsetimo, kako je ranije preneo lokalni portal Inmedija reči očevidaca, sveštenik je radnike ovog marketa ubeđivao da mu robu koju je uzeo u marketu ne naplate i pri tom odnesu u automobil. Nakon dužeg odbijanja osoblja da mu pomognu u nameri da otuđi robu, sveštenik je seo i protestovao. Kako bi ga urazumili, akciji ubeđivanja da odustane od namere priključili su se i kupci koji su se zatekli tu, na sveštenikovo odbijanje da plati, radnicima marketa nije preostalo ništa drugo nego da pozovu policiju.

BONUS video: Policija iznela inđijskog sveštenika iz Lidla zbog neprimerenog ponašanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare