Foto: Marius Roeer / AFP / Profimedia, Printscreen/YouTube/Balkan Info

Zlatni "porše panamera", koji je zapažen već nekoliko dana na beogradskim ulicama, juče je uništen u udesu koji se dogodio kod Delta Sitija na Novom Beogradu, a kako portal Nova.rs saznaje, vlasnik vozila je izvesni Nikola Keljanović, koji je i ranije imao slične pehove.

Reč je o mladiću koji je na društvenoj mreži Instagram upisan pod imenom „Nerad tips“ i često objavljuje fotografije i video-snimke na kojima se može viditi da živi na visokoj nozi i da mu bahata vožnja, ali i ponašanja nije strano.

 

View this post on Instagram

 

??‍♂️??‍♂️

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips) on

Ova luksuzna limuzina košta oko 130.000 američkih dolara, a Keljanović, inače vlasnik vozila, veoma često na društvenim mrežama beleži svoje ispade. Po svemu sudeći, nije prvi put da ovaj mladić ima udese sa skupocenim vozilima.

 

View this post on Instagram

 

I ode tako jedna od nasih masina… ?

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips) on

Inače, ovaj mladić koji veoma često na Instagramu postavlja snimke brze vožnje i bahato se ponaša, svojevremeno je gostovao u emisiji „Balkan info“. Na svojoj Instagram stranici promoviše luksuzni život, a prati ga više od 133.000 ljudi, a specifično je da na profilu nema nijednu fotografiju na kojoj mu se jasno vidi lice.

Nikola Keljanović Kelja Foto: Printscreen/YouTube/Balkan Info

Ipak, on je ranije gostovao u emisiji „Balkan Info“ i tada pričao o svom životu, ali i ljudima koji ga podržavaju.

„Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja „završiću fakultet, biću obrazovan“. Koga boli uvo?! Realno, samo lova, kola i tako dalje“, rekao je on tada.

Inače, grupa “Nerad tips” na Instagramu je kladioničarska organizacija koja se bavi statističkim fudbalskim predviđanjem. Njeni članovi svakodnevno kače fotografije i snimke, gde se vidi kako voze skupe automobile, izlaze sa zgodnim devojkama, troše po noćnim klubovima i slično.

Pročitajte još...

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare