Podeli
Crnogorska policija
Foto: Shutterstock

Sin novosadskog biznismena, M. S. (17), koji je optužen za izazivanje pomorske nesreće kod Budve u Crnoj Gori, u kojoj je poginula policajka Maja Šljivančanin (30), najverovatnije će biti hitno prebačen u Srbiju jer mu porodica nastradale žene preti krvnom osvetom.

Kako portal Nova.rs nezvanično saznaje, porodica poginule policajke najavila je krvnu osvetu zbog ove tragedije. Navodno, otac Šljivančaninove je  ozbiljno pripretio i zakleo se na osvetu pa porodica maloletnog M. S. čini sve kako bi ga što pre prebacila u Beograd na sigurno.

Inače, osvetu je najavio i Vladan Stanišić (36), verenik nastradale Maje, koji je i sam u nesreći zadobio lakše povrede.

Pročitajte još:

Podsetimo, ova pomorska nesreća dogodila se 11. jula oko 14 sati, na moru između plaže Mogren i ostrva Sveti Nikola. Mediji su tada prenosili da je mladić M. S., koji je uhapšen zbog sumnje da je jahtom naleteo na barku u kojoj su bili nastradala Maja i njen verenik, u Crnu Goru došao nekoliko dana ranije i to privatnim avionom.

Kako su preneli mediji, on je u trenutku nesreće vozio jahtu u vlasništvu svoga oca, a nedavno je kotorski Osnovni sud prihvatio jemstvo S.M. (17) u uznosu od 330.000 evra, koje je osumnjičeni položio, kako bi se branio sa slobode.

Inače, M. S. je sin poznatog srpskog biznismena iz Novog Sada, vlasnika lanca kladionica ali sa porodicom živi u Beogradu.

Na saslušanju rekao da nije video barku

Podsetimo, osumnjičeni mladić uhapšen je istog dana kada se pomenuta nesreća dogodila i od tada se nalazi u pritvoru. Kako su mediji ranije prenosi, on se na saslušanju branio da nije video barku. On je istakao i da je godinu dana ranije dobio dozvolu za upravljanje čamcem.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar