Sin srpskog biznismena koji je ubio ženu u Budvi na slobodi

Hronika 13. avg. 202010:12 > 10:2619 komentara
Podeli:
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Sin novosadskog biznismena, M. S. (17), koji je optužen za izazivanje pomorske nesreće kod Budve u Crnoj Gori, u kojoj je poginula policajka Maja Šljivančanin (30), biće pušten da se brani sa slobode.

Kako prenosi portal Dan, kotorski Osnovni sud prihvatio je jemstvo S.M. (17), koji je osumnjičen da je 11. jula jahtom, za čijim je volanom bio, udario u manju barku u kojoj su se nalazili pokojna žena i njen verenik, u iznosu od 330.000 evra.

„Prihvaćeno je jemstvo vrijednosti od preko 330 hiljada eura i istovremeno je za S.M. donesena mjera nadzora, tj. mjera napuštanja boravišta. Ima se pravo žalbe, a suđenje je zakazano za 26. avgust“, rekao je za Dan portparol Osnovnog suda Kotor, sudija Špiro Pavićević.

Podsetino, nesreća se dogodila oko 14 sati, na moru između plaže Mogren i ostrva Sveti Nikola. Uhapšenom S. M., koji se sin srpskog biznismena, na teret se stavlja teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Mediji su tada prenosili da je mladić u Crnu Goru došao nekoliko dana pre nesreće privatnim avionom, kao i da je jahta koju je vozio kobnog dana u vlasništvu njegovog oca.

Inače, u tragediji je lakše povređen i verenik preminule žene.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar