Foto: Nova.rs

Dragan D. (61) uhapšen je juče zbog sumnje da je silovao svoju dvanaestogodišnju unuku u kući kod Hipodroma u Beogradu. Kako je za naš portal objasnio otac devojčice i sin manijaka, za kobni zločin saznao je pre dva dana nakon što mu je supruga prenela šta se dogodilo.

Policajci PS Čukarica alarmirani su pre dve večeri, kada ih je pozvao otac dvanaestogodišnje devojčice koji je saznao da je njegov otac silovao njegovu ćerku, i da joj je pretio ukoliko nekom kaže šta se dogodilo. Otac je, nakon saznanja od supruge šta se dogodio, otišao u kuću pored, gde je živeo deda unuke, ali je on uveliko „nestao“.

„Želeo sam što pre da ga nađem i da monstrum bude uhapšen što pre. Ugledao sam ga juče na nekih 100 metara od kuće, kako se krije. Kada sam to video, odmah sam pozvao policiju i obavestio ih gde se nalazi. Oni su odmah i brzi dojurili i uhapsili monstruma“, kaže otac devojčice.

Van sebe i skrkan gnusnim zločinom koji se dogodio njegovoj ćerci, rekao nam je da je da je njegov otac živeo u kući pored njihove, i da se tu dogodio zločin.

„Nikada u životu nije uradio ništa loše. Bio je miran, povučen čovek, koji je vodio računa o deci. Ništa nije ukazivalo da ovako nešto može da se desi. Šta mu se dogodilo da ovako nešto uradi, ja stvarno ne znam. Jedan od inspektora, kome zaista hvala, mi je rekao da čoveku samo nešto kvrcne u glavi, pobudali i poludi, ne znam zaista šta da mislim“, rekao nam je otac.

On je dodao i da je devojčica dobro, da je pregledana, da je razgovarala sa psihologom, i da se svi trude da što pre, koliko je to moguće, se vrati u normalu.

Foto: Nova.rs

„Živimo u takvim vremenima da ni rođenom ocu više ne možeš verovati. Želim mu sve najgore u životu, i da zauvek trune u zatvoru“, rekao je otac devojčice.

Dvojica radnika iz prodavnice pored kuće, gde živi porodica devojčice, ostala su šokirana kada su im novinari našeg portala saopštili šta se dogodilo u komšiluku.

„Pa, taj deda sa bradom je svaki dan vodio dvoje dece, unuka i unuku mislim u školu. Da li ste vi sigurni da je on“, rekao nam je šokiran jedan od radnika, koji su nam posvedočili da dosta ljudi živi u tom dvorištu, ali da takvih, ili sličnih problema nikada nije bilo.

Inače, osumnjičenom je određeno zadržavanje, nakon čega će sutra biti izveden pred tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

BONUS VIDEO: Kampovi za mučenje i silovanje na srpsko-makedonskoj granici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar