Uroš Stefanović
Foto: Youtube screenshot CreativeMMA

Da­li­bor Bog­da­no­vić Bo­ća (44) i D. J. (43), ko­ji se te­re­te za te­ško ubi­stvo MMA bor­ca Uro­ša Ste­fa­no­vi­ća (27) i ra­nja­va­nje Go­ra­na Ko­va­če­vi­ća Go­ran­ca (48) ostaju u pritvoru.

Ka­ko je za novosadski Dnevnik po­tvr­di­la port­pa­rolka no­vo­sad­skog Vi­šeg su­da Je­le­na Osto­jin, nji­ma je pri­tvor pro­du­žen do 6. mar­ta.

Ta­ko će njih dvo­ji­ca na na­red­ni glav­ni pre­tres, ko­ji je za­ka­zan za 3. fe­bru­ar, bi­ti do­ve­de­ni iz Okru­žnog za­tvo­ra na Kli­si.

Iako su bra­ni­o­ci Bog­da­no­vi­ća ne­ko­li­ko pu­ta tra­ži­li da nji­hov kli­jent bu­de pu­šten iz pri­tvo­ra ili da mu se ta me­ra za­me­ni bla­žom, sud­sko ve­će je sva­ki put taj zah­tev od­bi­lo.

Pročitajte još:

Bog­da­no­vić i D. J. se op­tu­žnim ak­tom te­re­te da su 2. sep­tem­bra 2021. go­di­ne, oko 21 čas, vo­zi­lom mar­ke pe­žo do­šli do zgra­de u Can­ka­re­voj uli­ci broj 8 na no­vo­sad­skoj De­te­li­na­ri gde se do­go­dio kri­tič­ni do­ga­đaj.

Ka­ko se na­vo­di u op­tu­žni­ci, vo­zi­lom je upra­vljao okri­vlje­ni D. J, dok se okri­vlje­ni Da­li­bor Bog­da­no­vić na­la­zio na zad­njem se­di­štu iza su­vo­za­če­vog se­di­šta. Ka­da su do­šli do na­ve­de­ne adre­se, par­ki­ra­li su se is­pred ula­za, ka­ko bi sa­če­ka­li do­la­zak ošte­će­nog Go­ra­na Ko­va­če­vi­ća i Uro­ša Ste­fa­no­vi­ća i obo­ji­cu li­ši­li ži­vo­ta. Ošte­će­ni su mo­to­ci­kli­ma do­šli do zgra­de, Ste­fa­no­vić je ostao kod ula­za, a Ko­va­če­vić je mo­to­rom ušao u dvo­ri­šte gde se na­la­zi par­king i ga­ra­žni pro­stor.

Na­kon što je Ko­va­če­vić par­ki­rao mo­tor u ga­ra­žu i kre­nuo ka pro­la­zu zgra­de, iz vo­zi­la u ko­jem su se na­la­zi­li okri­vlje­ni, D. J. pu­ca u prav­cu Ko­va­če­vi­ća ko­ji tom pri­li­kom za­do­bi­ja la­ke te­le­sne po­vre­de ru­ke. Za to vre­me, Uroš Ste­fa­no­vić, u na­sto­ja­nju da po­mog­ne Ko­va­če­vi­ću, pri­la­zi vo­zi­lu iz kog je pu­ca­no i ka­ci­gom raz­bi­ja sta­klo kod vo­za­ča i na taj na­čin uda­ra okri­vlje­nog D. J. u pre­de­lu le­ve nad­lak­ti­ce.

Ta­da, ka­ko se na­vo­di u op­tu­žni­ci, sa zad­njeg se­di­šta u Ste­fa­no­vi­ća pu­ca i okri­vlje­ni Bog­da­no­vić, a po­tom i D. J. Tom pri­li­kom je Ste­fa­no­vić za­do­bio tri ra­ne u pre­de­lu gla­ve, pet u pre­de­lu grud­nog ko­ša, dva pu­ta u pre­de­lu tr­bu­ha i jed­nom u pre­de­lu le­vog sto­pa­la. Od te­ži­ne po­vre­da Ste­fa­no­vić je na li­cu me­sta pre­mi­nuo.

Ka­ko su se već iz­ja­sni­li, obo­ji­ca op­tu­že­nih ne pri­zna­ju op­tu­žni­cu, prenosi Dnevnik.

Ina­če, su­đe­nje Da­li­bo­ru Bog­da­no­vi­ću Bo­ći i D. J. za te­ško ubi­stvo MMA bor­ca Uro­ša Ste­fa­no­vi­ća, ra­nja­va­nje Go­ra­na Ko­va­če­vi­ća Go­ran­ca i ne­do­zvo­lje­no no­še­nje oruž­ja, kre­nu­lo je is­po­čet­ka zbog pro­me­ne čla­na sud­skog ve­ća.
BONUS VIDEO: Mesto ubistva u Ugrinovcima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar