Osnivač "Dnevnjaka" i tiktoker Daniel Đukić, koji se jutros zabarikadirao u stanu u Novom Sadu, s vremena na vreme se pojavi na terasi svog doma, a ulica u kojoj se drama odvija blokirana je satima.

Pročitajte još:

Ulica Cara Dušana je zatvorena već nekoliko sati, a Đukić i dalje preti skokom sa terase. Zasad se ne znaju motivi zbog kojih se odlučio na ovakav korak.

Inače, on snima sve što se dešava ispred njegovog stana. Snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima s terase, peva i poručuje im „što stoje tu kad neće biti vatre, ni požara“.

Na terenu su sve moguće službe – policija, Hitna pomoć, vatrogasci. Takođe, na licu mesta su i pregovarači.

Inače, Daniel Đukić Duluvra poznat je kao jedan od osnivača humorističnog serijala „Dnevnjaka“. Sem toga, član je Telegram grupe „Nju ejdž četnici“ koja je poznato po antimigrantskim i šovinističkim stavovima, kao i napadima na neistomišljenike.

Foto:Nova.rs

Đukić, kog na Tviteru njegovi pratioci nazivaju “vojvoda” i “đeneral”, osnivač je i sajta “Tarzanija”, kao i serijala “Betparačke priče”.

KAKO POTRAŽITI POMOĆ

Ako nisi siguran kome da se obratiš za pomoć, a osećaš da ti je potrebna, za početak, imaj na umu da je tvoj lekar opšte prakse u mogućnosti da te uputi stručnjaku za mentalno zdravlje i konsultovanje s njim je prvi korak ka lečenju. Ipak, ukoliko iz nekog razloga ne možeš tim putem, u nastavku su navedena mesta i ljudi koji te mogu uputiti ili koji pružaju dijagnostičke i terapijske usluge za depresiju.

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva

Telefon: 011/7777000

PRVA POMOĆ

Psihocentrala

Crnogorska 2/16, Savski Venac, Beograd

Telefon: 064 2288885

Email: [email protected]

Centar Srce

Telefon: 0800-300-303

Email: [email protected]

Klinika za psihijatrijske bolesti Dr Laza Lazarević

Višegradska 26, Beograd

Centrala 011/3636400

Institut za mentalno zdravlje

Palmotićeva 37, Beograd; telefon: 011/3307 500

Paunova 2; telefon: 011/2666 166, 011/2664 555

BONUS video: Napad na radnicu teretane

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)