Daniel Đukić Foto:printscreen/tiktok/@frankuduluvra

Tridesetšestogodišnji muškarac koji se zaključao u stanu na drugom spratu zgrade u Ulici cara Dušana i preti da će se ubiti, objavio je video na platformi Tiktok, gde svoje pratioce izveštava o svemu što se dešava u stanu. U pitanju je Daniel Đukić Duluvra, osnivač Dnevnjaka.

Pročitajte još:

On navodno snima sve što se dešava, a snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima s terase, peva i poručuje im „što stoje tu kad neće biti vatre, ni požara“.

„Što ste došli, gospodine milicajac? A kako ja da znam da ste vi milicajac?“, čuje se na snimku poznatog novosadskog jutjubera ispod čije terase od jutros traje nezabeležena drama zbog koje je zatvorena ulica Cara Dušana jer se ispod nje nalaze sve hitne službe – hitna, policija i vatrogasci.

Podsetimo, sve je počelo u prepodnevnim satima kada je po pozivu njegove majke policija došla pred njegovu zgradu jer je žena prijavila da njen sin preti da će ubiti sebe i svakog ko mu priđe.

On se zabarikadirao u svom stanu koji ima blindirana vrata pa policija ne može da uđe i okonča ovo što se već satima događa. Na licu mesta su i pregovarači MUP, prenose mediji.

@frankuduluvra

World loock drty #copsoftiktok⚫️?? wona my head. ??

♬ Ulicarka i lopov – Baja Mali Knindza

BONUS VIDEO:

Preminula jutjuberka – Od devojke koja je promašila školu, do internet zvezde

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare