Hajziri Faton osumnjičeni Foto:printscreen/Foto:printscreen /YouTube/ KTV - Kohavision;

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je preksinoć u Lipničkom Šoru usmrtio policijskog službenika Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Pozivamo građane da ukoliko primete lice sa fotografije ili imaju saznanja o njegovom kretanju odmah obaveste policiju na broj 192 ili da se obrate najbližoj policijskoj stanici.

Faton Hajrizi Foto:Facebook/Kosovo Police

Podsetimo, u noći između srede i četvrtka, u Loznici, ubijen je policajac Nikola Krsmanović (34), dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić ranjen. Napad se dogodio kada je na njih pucano tokom rutinske kontrole taksi vozila u Loznici.

Sve je počelo sat vremena posle ponoći kada su policajci Krsmanović i Ilić, koji su dežurali na kontrolnom punktu, zaustavili taksi vozilo tutinskih registarskih tablica koje im se učinilo sumnjivo a u kome su bila dva muškarca, vozač i suvozač.

Policija je legitimisala putnike koji su im se učinili sumnjivim, pa je jedan od policajaca zatražio od jednog od muškaraca u automobilu da pokaže tobricu. On je to odbio, a potom je zapucao na policajce.

VIDEO: Ubijen policajac kod Loznice, potraga za napadačem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare