Muškarac koji se predstavio kao obezbeđenje, napao je jutros verbalno, a zatim je i fizički gurao reportera našeg portala tokom obavljanja novinarskog posla. Kako saznaje Nova.rs, u pitanju je Goran Šorak, vlasnik restorana brze hrane u Požeškoj ulici i simaptizer Srpske napredne stranke.

Kako saznajemo, Šorak u svom vlasništvu ima nekoliko lokala, a neki od njih su, kako se sumnja, nelegalni. Pretpostavlja se da je upravo to razlog zbog čega je napao našu novinarsku ekipu i zabranjivao im da obavljaju svoj posao.

Pročitajte još...

Izvori našeg lista kažu da je Šorak simpatizer Srpske napredne stranke, a povezan je i sa organizovanjem glasača u dijaspori.

Podsetimo, on se danas predstavio kao obezbeđenje ekipi “Nove” koju je jutros verbalno napao, a zatim je i fizički gurao reportera našeg portala tokom obavljanja novinarskog posla.
Siledžija je prišao novinarima, terao ih sa lica mesta, vređao ih, pretio, a potom i prešao na drugu stranu ulice, kako bi se obračunao sa novinarima koji su došli po zadatku.

„Ajmo da brišemo slike sad. Vidi majstore, je l’ si siguran da ne može. Nemate predstavu o čemu se ovde radi, ajde brišite“, počeo je siledžija, a potom i nastavio:
„Odgovaraćete za sve, brišite fotografije. Ajde bolje vam je da ne dobijete batine, da vas ne izlomimo kao pi*ke, jel si me čuo buđavi? Ajde paljba, da ti ne bih je*ao mater, paljba“, neke su od uvreda i pretnji koje su upućene našoj ekipi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram