Marš odavde, beži tamo da ne dobiješ batine, nemoj da vas izlomim kao pi*ku, da li si me čuo buđavi, nemoj da Vam je*em mater, briši odmah sve fotografije, ajde paljba, samo su neke od rečenica kojima su jutros "počašćeni" novinari portala Nova.rs nakon što ih je nepoznati muškarac napao tokom izveštavanja o požaru koji je izbio u restoranu brze hrane u beogradskom naselju Banovo Brdo.

Nepoznata osoba, koja se predstavila kao obezbeđenje, napala je jutros verbalno, a zatim je i fizički gurao reportera našeg portala tokom obavljanja novinarskog posla. Siledžija je prišao novinarima, terao ih sa lica mesta, vređao ih, pretio, a potom i prešao na drugu stranu ulice, kako bi se obračunao sa novinarima koji su došli po zadatku.

„Ajmo da brišemo slike sad. Vidi majstore, jel si siguran da ne može. Nemate predstavu o čemu se ovde radi, ajde brišite“, počeo je siledžija, a potom i nastavio:

„Odgovaraćete za sve, brišite fotografije. Ajde bolje vam je da ne dobijete batine, da vas ne izlomimo kao pi*ke, jel si me čuo buđavi? Ajde paljba, da ti ne bih je*ao mater, paljba“, neke su od uvreda i pretnji koje je izrekao nepoznati muškarac.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Podsećanja radi, ekipa portala Nova.rs napadnuta je danas na terenu u Požeškoj ulici na Banovom brdu dok je izveštavala o požaru koji je izbio u restoranu brze hrane. Reporteri našeg portala više puta su instistirali da im se odgovori na osnovu čega zahteva da se udalje sa lica mesta, i da li ima službenu legitimaciju, ali je pomenuta osoba postajala sve agresivnija. Od bezazlenih reči počeo je da preti, da se unosi u lice, a u jednom trentku je i odgurnuo novinara našeg portala.

Naši reporteri zahtevali su da čitav problem bude rešen uz prisustvo policije, ali siledžija nije dozvoljavao našoj ekipi da se kreće, niti da priđe policiji.

Portal Nova.rs je čitav slučaj prijavio nadležnim službama.

BONUS VIDEO: Đurđevo: Pretnje porodici zbog navodnog slanja dobrovoljaca u Ukrajinu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare