Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Putnice u automobilu povređene u saobraćajnoj nesreći na putu između Gajdobre i čelareva u noći između pšonedeljka i utorka, posle ukazane pomoći u Urgentnom centru otpuštene su na kućno lečenje. U toj nesreći, na licu mesta poginuo je Simo Belenzada (29), pevač iz Futoga.

U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, kako navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi, 6. decembra su primeljena dva pacijenta, koje je dovezla Služba hitne medicinske pomoći.

Pacijentkinja V.S. (27) primljena je sa lakšim telesnim povredama, u vidu kontuzionih povreda. Kako navode u PR službi UC KCV, posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja u UC KCV, pacijentkinja hemodinamski stabilna se otpušta na kućno lečenje.

Foto:privatna arhiva

„Pacijentkinja V.N. (30) primljena je sa povredama, u vidu kontuzionih povreda. Posle hitne, blagovremene, kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja u UC KCV, pacijentkinja se hemodinamski stabilna otpušta na kućno lečenje“, navode u PR službi UC KCV.

Nesreća u kojoj je Simo Belenzada (29) pevač iz Futoga poginuo na licu mesta, a dve njegove putnice lakše povređene, dogodila se na putu ozmeđu Gajdobre i Čelareva oko 2.30 sati posle ponoći. Kako saznaju Novosti, upravljajući „audijem“ novosadskih registarskih oznaka vozač je, iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, sišao s puta i udario u drvo. Simoi je nastradao na licu mesta.

Ova nesreća se dogodila na istom mestu, gde je nedavno u saobraćajnoj nesreći nastradala szudija Osnovnog suda u Bačkoj palanci.

Bonus video: Teška nesreća u Nišu: Voz udario dete

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar