Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs; shutterstock; privatna arhiva

Građani Vršca ogorčeni su zbog stravičnog ubistva koje se desilo pre nekoliko dana u njihovom gradu. Marko Budimirović (35), monstrum iz Vršca, udavio je svoju trogodišnju ćerku, a potom izvršio samoubistvo. Zbog toga će danas biti organizovan protest ispred Centra za socijalni rad u Vršcu.

Monstruozno ubistvo trogodišnje devojčice od strane njenog oca diglo je ceo grad na noge. Budući da je pokojni Marko Budumirović bio optužen za porodično nasilje, ponovo je aktuelizovano pitanje ispravnosti rada Centra za socijalni rad.

Pročitajte još:

Kako nezvanično saznajemo u Vršcu, besni građani ne mogu da poveruju da je njihov sugrađanin Marko bio sposoban da nešto učini. Radio je u Opštini, a slovio je za uzornog građanina. Čak ni njegove kolege, govoreći o zločinu, nisu mogle da kažu neke loše reči za njega. Ipak, ispostavilo se da se iza zatvorenih vrata porodice Budimirović kriju nasilje i strah.

Upravo zbog svega toga, Vrščani ne žele da gledaju fotografiju monstruma koji je udavio svoje dete. Umrlica koja je bila zalepljena na ulaz u zgradu opštine je pocepana, a na jednoj drugoj je dopisana reč „monstrum“, nakon čega su u potpunosti uklonjene.

BONUS VIDEO: Uhapšen diler: U kolima krio kilogram i po heroina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare