Foto: Starsportphoto

Slobodan Milutinović zvani Snajper, koji se od 19. septembra prošle godine nalazi u pritvoru zbog optužbi da je oteo U. J. , oglasio se iz zatvora tvrdeći da je "sve laž, da pomenuta devojka želi da utiče na sud koji treba da potvrdi optužnicu i da želi novac".

Milutinović je iz pritvora za Telegraf.rs rekao da je „podneo krivičnu prijavu zbog lažnog svedočenja, da veruje da će on biti oslobođen optužbi, a da će ona odgovarati za izmišljotine“.

Slobodan Milutinović je, uhapšen pre više od četiri meseca, kada ga je policiji prijavila bivša emotivna partnerka. U. J. ga je optužila da ju je“ Sloba Snajper zaključanu držao u iznajmljenom stanu gde se fizički iživljavao nad njom“.

Prema njenim rečima u Tužilaštvu i policiji, Milutinović i ona bili su u vezi koja je kratko trajala i bila je burna.

Pročitajte još:

„Rekla sam mu da je najbolje da svako od nas nastavi svojim životom. Međutim, on me je pozvao 19. septembra da o svemu porazgovaramo. Izašla sam iz stana i ušla u njegov automobil. Milutinović me je odvezao u iznajmljen stan i čim je zatvorio vrata, mogla sam da pretpostavim šta me čeka. Njegov osmeh mi je bio dobro poznat. Kada sam ga upitala zašto se smeje, rekao mi je „videćeš, samo se ti opusti..“- tvrdila je za Telegraf. rs U. J.

Kako objašnjava mlada Novosađanka, svađa između nje i Milutinovića nastavljena je onog trenutka kada joj je on uzeo mobilni telefon.

„Bez reči počeo je da me šamara. Molila sam ga da prestane da me udara. On me je, zatim, odveo u spavaću sobu i rekao mi „ne ideš ti nigde, kraj je kad ja kažem“. Tu me je udarao, a kada bi primetio da ću izgubiti dah, onda bi me puštao. Ne znam šta bi bilo sa mnom da nisam uspela da dođem do mobilnog telefona i pošaljem sestri lokaciju. Ona je pozvala majku i policiju“, rekla je mlada Novosađanka i dodaje da to nije bio prvi put kada je Milutinović digao ruku na nju.

Zbog svega što je preživela, dobila je status posebno osetljivog svedoka.

Podsećanja radi, Milutinović se i dalje nalazi u pritvoru koji mu može trajati do 22. februara, a optužnica podignuta 22. decembra prošle godine, prosleđena je Višem sudu radi donošenja odluke o potvrđivanju.

Kako Telegraf.rs saznaje, Milutinovića tužilaštvo tereti za čak četiri krivična dela: otmicu, protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti.

Milutinović je u braku i ima dvoje maloletne dece.

BONUS VIDEO: Zapaljena vozila u Novom Sadu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar