Foto:Nova.rs

Slobodan Milutinović, poznatiji kao Sloba Snajper, iz Novog Sada, inače vođa navijača FK Vojvodina, uhapšen je sinoć nakon što je u iznajmljenom stanu krvnički pretukao ljubavnicu. Milutinović je od ranije poznat istražnim organima, hapšen je nekoliko puta, a čak mu je zbog nasilja zabranjen pristup stadionu „Karađorđe“ kad FK Vojvodina igra utakmice.

Jučerašnje hapšenje nije jedini sukob koji je Sloba Snajper imao sa zakonom. Tako je pre nekoliko meseci uhapšen u policijskoj akciji na Jahorini.

Pročitajte još:

On je tada priveden na kriminalističku obradu zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili eksplozivnih materija i drugih krivičnih dela, ali je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Milutinović, za koga tvrde da je godinama unazad strah i trepet u Novom Sadu, dovođen je u vezu s različitim krivičnim delima. Povezivao se sa kriminalom, reketiranjem i nasilničkim ponašanjem, a na njega je čak tri puta pokušan atentan postavljanjem eksploziva pod vozila.

Zbog nasilja mu je Osnovni sud u Novom Sadu ranije izrekao zabranu pristupa stadionu „Karađorđe“ kad FK Vojvodina igra utakmice.

Kako je naš portal ranije pisao, uhapšeni Sloba Snajper povezivao se i s napadom na mladića Nikolu Ć. (22) februara ove godine u klupskim prostorijama stadiona fudbalskog kluba Vojvodina u Novom Sadu.

Foto: Alternativna TV/Hapšenje Snajpera na Jahorini

Krivičnu prijavu protiv NN počinioca, Nikola je podneo dan kasnije, kada je i saslušan u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca u Novom Sadu. Iza napada su tada navodno stojali navijači FK Vojvodine, koje kontroliše Milutinović.

Podneo ostavku na funkciju člana UO FK Vojvodine

Inače, Milutinović se do marta ove godine nalazio u Upravnom odboru FK Vojvodina. On je tada podneo ostavku na funkciju člana UO, što je naknadano saopšteno na zvaničnom sajtu tog kluba.

„Povodom višemesečnih negativnih spekulacija u medijima u vezi sa aktuelnom situacijom u FK Vojvodina, koje su potpuno iracionalno povezivane i sa mojim, odnosno članstvom Slobodana Milutinovića u Upravnom odboru kluba, ovim putem želim da obavestim sportsku, a pre svega vojvodinašku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina. Osnovni motiv i jedini realan razlog za donošenje ove odluke jeste bezuslovna ljubav prema „staroj dami“ srpskog fudbala. Uz našu Vošu, proveo sam detinjstvo na stadionu „Karađorđe“, gde sam shvatio šta je to prva ljubav, stekao nerazdvojne prijatelje i naučio da je navijati za Vojvodinu stvar kućnog vaspitanja, odnosno stil i način života“, naveo je on u pismu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar