Nenad Periš, otac nestalog Mateja Periša iz Splita, mladić nestao u novogodišnjoj noći
Nenad Periš Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Otac nesrećnog Splićanina koji je stradao u Beogradu 30. decembra prošle godine i dalje ne zna odgovore na mnoga pitanja koja ga muče.

„Ne znam šta se dogodilo u „Gotiku“, ne znam zbog čega je uzeo narkotike, zašto je izašao i trNakon što je Više javno tužilaštvo objavilo rezultate toksikoloških analiza tela Mateja Periša koji su pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima, uz prisustvo etil alkohola, takođe, u uzorku kose je identifikovan kokain i benzoilekgonin u tragovima, njegov otac Nenad Periš dao je potresnu izjavu za Telegraf.rs.

Peočitajte još:

„Žao mi je što kamere nisu radile, a Matej je tajnu odneo u grob. Ne znam šta se dogodilo u „Gotiku“, ne znam zbog čega je uzeo narkotike, zašto je izašao i trčao. Mislim da je bio nesrećan slučaj. On je bio sportista… Verujem tužilaštvu i svima vam hvala“, rekao je Nenad Periš.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu utvrdilo je da nema osnova sumnje da je smrt hrvatskog državljanina Mateja Periša (27) posledica izvršenja krivičnog dela, imajući u vidu sve okolnosti od njegovog nestanka u noći 30 i 31. decembra 2021. godine, izvršene provere, do pronalaska njegovog tela, 18. maja u reci Dunav, kod Ade Huje.

BONUS VIDEO: Ronilac žandarmerije izlazi iz Save posle pretrage

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram
čao“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare