Foto: printscreen Instagram/mupsrbije

Protiv Uroša Panića, sina Petra Panića, podneto je nekoliko prekršajnih prijava, a proverom je ustanovljeno da je "lamborgini" koji je vozio vlasništvo rentakar agencije.

Pripadnici Uprave saobraćajne policije detaljnim proverama utvrdili su da je protiv U.P. (25) koji je vozeći automobil „lamborgini“ snimao svoju nebezbednu i nepropisnu vožnju, a potom snimak objavio na društvenim mrežama, podneto više zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka ili prekršajnih naloga zbog više desetina prekršaja učinjenih u saobraćaju.

Pročitajte još:

U toku su procedure koje je Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo kako bi utvrdili ko je vozač koji je počinio sedam saobraćajnih prekršaja koji su izvršeni navedenim vozilom u periodu od 2. februara do 18. marta ove godine, a koji su otkriveni kamerama u sistemu video nadzora za  detektovanje saobraćajnih prekršaja.

Inače, proverama je utvrđeno da vozilo marke „lamborgini“ koje je 27. marta ove godine privremeno oduzeto od U.P. nije u njegovom vlasništvu, već jedne rentakar agencije.

BONUS VIDEO: Uroš Panić, zvezda Tik Toka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare