Foto: Printscreen/Twitter

Putnički automobil prevrnuo se jutros na uglu ulica Rige od Fere i Cara Dušana kod gradilišta "Zeleni bulevar" u Beogradu pod nerazjašnjenim okolnostima, a prema prvim informacijama, nije bilo povređenih, saopštio je danas Beoinfo.

O nezgodi su obavestile „Energoprojekt niskogradnja“ i kompanija „Colas rail“, koje su navele da se nezgoda dogodila kada gradilište nije radilo, najverovatnije tokom noći.

Te kompanije su navele da su preduzete sve mere za obezbeđenje gradilišta nakon završetka druge smene.

Izvođač izražava žaljenje zbog nanete materijalne štete i apeluje na građane da poštuju signalizaciju i budu krajnje oprezni u blizini gradilišta.

Beoinfo je saopštio da su saobraćajna signalizacija i zapreke bile postavljene u skladu s Rešenjem koje izdao Sekretarijat za saobraćaj, kao i elaboratom za obezbeđenje gradilišta koje je izdao „Beograd put“.

Na teren su izašli šlep služba, komunalna milicija i policija i sastavile zapisnik.

U saopštenju se ističe da će preduzeće koje izvodi radove na gradilištu „Zeleni bulevar“ bezbednosnu i saobraćajnu signalizaciju proveravati na dnevnom nivou, posebno nakon završetka druge smene.

Proveravaće se postojanje i povezanost ograde na celom gradilištu, a zaposleni će biti upoznati sa događajem i mogućim posledicama.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare