Foto: Printscreen/Youtube/Direktno.rs

Miodrag L., deda učenika sedmog razreda koga je u ponedeljak u dvorištu škole u Doljevcu pretukao otac Bojan L., kaže za Nova.rs da su unuka poslali u drugo selo zbog svega što se desilo. Ističe da ne zna šta je prethodilo celom slučaju, jer je radio poljoprivredu, te da je samo video trenutak kada im je tokom jučerašnjeg dana pokucala policija na vrata.

„Uopšte nisam u toku, radio sam poljoprivredu, saznao sam tek kada je milicija došla kod nas. I ja sam u šoku zbog svega. Snaju nisam video skoro dva dana, ona je u Nišu, verovatno sa Bojanom. Ne znam šta se desilo i zbog čega. Nikakvih problema nemamo u porodici“, kaže Miodrag L. za naš portal.

Pročitajte još:

Kako navodi, njegov unuk je dobro.

„Dobro je on, nije povređen. Poslali smo ga u susedno selo, kod babe, da se smiri cela situacija. Pitao sam ga šta se desilo, ne priča ništa, vidim da mu je neprijatno“, kaže on.

Podsetimo, za ceo slučaj saznalo se nakon što je na društvenim mrežama osvanuo video snimak na kome se vidi kako osumnjičeni Bojan L. ulazi među maturante i iz gužve izdvaja sina, a potom ga obara na pod i šutira.

Kako je direktor škole „Vuk Karadžić“ u Doljevcu, Goran Ilić, ispričao za naš portal, ocu dečaka je zasmetalo što se veseli sa osmacima, koji su proslavljali kraj godine.

„U ponedeljak su učenici organizovali proslavu i trubače na igralištu i pomenuti učenik, inače đak sedmog razreda, pridružio im se, pošto se družio sa nekim osmacima. Otac je saznao da mu je sin sa osmacima i to mu se nije dopalo, pa je došao, izvukao ga iz gužve, oborio i udarao“, rekao je Ilić za naš portal.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare