Foto: MUP Srbije

Nakon nezvaničnih saznanja da je večeras nešto posle 20 časova u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se za Kurir Vladimir Zarić, koji tvrdi da je advokat porodice Zvicer, i koji je demantovao navode o atentatu.

„Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ“, rekao je za Kurir Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

Pročitajte još:

Podsetimo, ranije danas mediiji su objavili da je u Panami ubijen Radoje Zvicer, navodni vođa kavačkog klana. Kavački klan u dugogodišnjem je sukoba sa škaljarskom grupom.

Napomena u tekstu

Dan nakon oglašavanja Zarića, koji tvrdi da je Zvicerov advokat, oglasio se branilac Miloš Vuksanović. Advokat Vuksanović, koji zastupa Zvicera, istakao je da on nema informaciju ni da je živ, ni da je ubijen njegov branjenik.

„Ja kao njegov branilac nemam informaciju ni da je pucano na njega, ni da je mrtav ni da je živ. Radoje Zvicer je čovek koji je nedostupan organima i sa njim niko nema kontakt. Šta se dogodilo i šta je istina znaćemo kada se dobije zvanična informacija”, rekao je za medije Miloš Vuksanović.

VIDEO: Napad na Zvicera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar