Foto: Privatna arhiva/detective-info.com.ua

Tamara Zvicer, supruga vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, koji je navodno ubijen večeras u Panami, široj javnosti postala je poznata maja 2020. kada je spasila život suprugu u Ukrajini. Zvicer se tada našao na meti nekoliko napadača.

Naime, na spisku osoba iz kriminogene sredine, za koje je Europol svojevremno preporučio crnogorskim nadležnim organima da ih ispitaju, našla se i Tamara Zvicer, supruga Radoja Zvicera koji slovi za prvog čoveka kavačkog klana.

Zvicerova supruga od ranije je poznata javnosti i to zbog krajnje nesvakidašnji postupaka. Njeno ime osvanulo je u svim domaćim, ali i stranim medijima, 2020. godine kada je spasila sigurne smrti svog supruga u Kijevu.

Tamara Zvicer Foto: Detective-info.com.ua

Tog dana, napadači su Zviceru prišli nasred ulice i pred brojnim svedocima ispalili su sedam hitaca ka njemu. I baš kada se učinilo da mu nema spasa, iz zgrade u kojoj su živeli istrčala je Tamara sa pištoljem u ruci i zapucala na atentatore.

Pročitajte još:

Objavljena je fotografija na kojoj se vidi kako repetira pištolj i viče na napadače, što je po svemu sudeći upalilo, jer su napadači pobegli.

Pištolj koji je Zvicer koristila nikada nije pronađen, niti je, prema do sada poznatim informacijama, pokrenuta istraga tim povodom u Ukrajini.

Ipak, to nije jedini put kada se našla u žiži javnosti.

Na Zvicerovu je pucano 23. maja 2016. godine kada je, dok je vozila automobil volksvagen „golf“ sive boje u naselju Dobrota u Kotoru, audi crne boje podgoričkih registracija, najpre pokušao da prepreči put, a onda je iz njega otvorena je vatra. Metak je pogido automobil u kome su bile Tamara Zvicer i njena maloletna ćerka.

VIDEO: Najsmrtonosniji egzekutor kavačkog klana: Ko su uhapšene ubice vođe škaljaraca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare