Kristina Kika Đukić Foto: Instagram/kikax3

Više javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se povodom smrti mlade influenserke Kristine Kike Đukić, koja je izvršila samoubistvo juče u stanu u Beogradu. Iz tužilaštva za Nova.rs ističu da su obavešteni o celom slučaju.

„Tužilaštvo je obavešteno o događaju i naložena je obdukcija“, rečeno je za naš portal iz tužilaštva.

Smrti mlade devojke šokirala je srpsku javnosti, pogotovo nakon navoda da se ona duži vremenski period susretala sa stravičnim pritiscima na društvenim mrežama. Đukićeva je u više navrata u svojim video-zapisima govorila o pritiscima.

Advokat i bivši sudija Vladimir Vučinić ističe za naš portal da bi tužilaštvo trebalo da istraži sve okolnosti ovog slučaja.

Pročitajte još:

„Po zakonu, ako postoje osnovi sumnje da je došlo do izvesnog podstrekavanja na samoubistvo, tužilaštvo bi po službenoj dužnosti trebalo da to i ispita“, navodi Vučinić i dodaje da detaljnije ne može da govori s obzirom da nije upućen u ceo slučaj.

Podsetimo, vest o smrti Kike Đukić potvrdila je juče njena majka.

„Sa ogromnim bolom vas obaveštavam da je moja Kika juče preminula. O datumu sahrane ću vas obavestiti“, napisala je ona.

Đukićeva je bila voljeno lice gejmerske scene Srbije, a proslavila se igrajući Minecraft na Jutjubu i Twitchu – sajtu za gejmere. Na Instagramu ju je pratilo više od 360.000 hiljada ljudi.

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u srednju železničku školu.

BONUS video: Preminula jutjuberka – Od devojke koja je promašila školu, do internet zvezde

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare