Preminula dvadesetjednogodišnja srpska jutjuberka Kristina Đukić

Sudbine 09. dec. 202113:04 > 15:28
Podeli:

Srpska influenserka Kristina Kika Đukić preminula je sinoć, a javnost je o tome obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

Kika Đukić bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji je Jutjub kanal „K1KA“ u oktobru 2019. godine broji oko 639 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

„Na našu veliku žalost moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali… Volim te, Kiko, zauvek, počivaj u miru“,  stoji na Instagram nalogu Kikine prijateljice.

Influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, takođe se oprostio od Kike.

„Sve što bih želeo da kažem, a ima mnogo toga, sada bi bilo suvišno. Počivaj u miru mala, volim te i neka te anđeli čuvaju“, napisao je on.

Foto: Printscreen / Instagram

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u srednju železničku školu. Kako je u jednom videu ispričala, prvi dan je umesto u Železničku otišla u Elektrotehničku školu „Rade Končar“. Rukovodstvo škole je posle prvog časa došlo do zaključka da je nema ni na jednom spisku, te su je uputili u Železničku koja je udaljena dvestotinjak metara od te škole. Upisana je u razred mašinovođa, ali se tu nije dugo zadržala nego se „prebacila“ u trgovačku školu.

Foto: Printscreen / Instagram

U istoj ispovesti je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je „promašila“ školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. Kako je jednom prilikom kazala odličan je đak, ali i da ima dovoljno vremena da se posveti snimanju klipova za Jutjub.

Bonus video

Najplaćeniji jutjuberi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.