Foto: Twitter screenshot

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa komunalnom milicijom, brzo i pravovremeno, postupili su po prijavi građana i izašli na lice mesta u Studentskom gradu u Novom Beogradu, gde je veliki broj ljudi glasnom muzikom, vikom i galamom narušavao javni red i mir i kršio propisane epidemiološke mere, saopštila je danas policija.

Po dolasku policijskih službenika, veći broj okupljenih osoba se mirno razišao, dok je manji broj, vidno alkoholisanih, odbijao da se raziđe.

Policija je sa njima obavila razgovor, nakon čega su se i oni udaljili.

Prilikom intervencije policijskih službenika nije bilo pružanja otpora okupljenih, niti je bilo upotrebe sredstava prinude od strane policije.

Na društvenim mrežama su se sinoć, kako je Nova.rs pisala, pojavili video snimci iz Studentskog grada na kojima se vidi veliki broj pripadnika MUP kako dolazi na intervenciju pod rotacijama i nekolicinu studenata koji beži. Na jednom od snimaka vide se okupljeni mladići i devojke ispred jednog, pretpostavlja se, kolege, koji navodi da je jedan od njihovih drugara udaren.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (1)