Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Stravičan zločin dogodio se u petak u Grockoj kada je Đorđe P. (28) hicem iz pištolja ubio svoju suprugu Nevenu (20), a potom izvršio samoubistvo u iznajmljenom stanu. Porodica i prijatelji ubijene Nevene i dalje ne mogu da dođu sebi od bola i tuge.

Nevenini najbliži prijatelji već dva dana se opraštaju od nje na društvenim mrežama. Emotivne poruke i fotografije na kojima je Nevena srećna slamaju i najtvrđa srca.

Nevenina drugarica objavila je niz zajedničkih fotografija i snimaka, na kojima se ubijena devojka veseli s prijateljima.

Pročitajte još:

„Uvek ću te voleti. Nikada te neću zaboraviti i uvek ćeš biti moja mlađa sestrica. Ljubavi moja, ružo moja! Anđele moj lepi!“, napisala je između ostalog Nevenina prijateljima.

Emotivnom porukom na društvenim mrežama od Nevene se oprostila i njena majka.

„Oduzeo mi te je neko ko nije imao pravo!!! Dušo moja, anđele moj, radosti moja..u majkinoj duši si bila,tu ćeš i ostati… Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj mesto za majku svoju.. nadam se da to neću morati dugo da čekam… Svrati mi u snove ponekad.. čekaću te.. Voli te majka i ako više to nikada neću moći da ti kažem.. ali znam da znaš“, napisala je njena majka Ivana Bekić.

I Goran Bekić, otac mlade devojke, oglasio se na svom Fejsbuk profilu.

„Ljubavi moja, neka te anđeli čuvaju. Uvek si sa nama i uveć ćeš ostati. Voli te tvoj tata“, napisao je otac.

Podsetimo, policajac Đorđe P. ubio je u petak oko 17 sati suprugu, a potom izvršio samoubistvo u iznajmljenom stanu u Grockoj. Pomenuti zločin potresao je javnost.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća kod Mladenovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare