Foto: Dragan Mujna/Nova.rs

Policijski službenik M.S. (38) povređen je danas u Dobanovcima kada je zaustavio automobil “audi a6” kako bi ustanovio identitet vozača, potvrđeno je našem portalu iz MUP-a. Međutim, kako tvrdi očevidac koji se zadesio na mestu incidenta, policajcu "nije bilo ništa, te ga kola Hitne pomoći nisu ni prevezla u bolnicu, već je on prevezen policijskim automobilom.

Ranije danas, iz Biroa MUP-a potvrđen je našem portalu da se dogodio incident oko 11.50 sati u Dobanovcima, te da je policijski službenik u redovnoj kontroli zaustavio automobil, ali da je prilikom zaustavljanja, pošto je pisao prekršajnu prijavu, vozač startovao automobil i prešao policajcu preko stopala. Kako su dodali, policajac je prevezen u Zemunsku bolnicu, a vozač je ubrzo zaustavljen i priveden.

Nova.rs pronašla je mesto gde se dogodio incident, a u izjavama za naš portal, jedan očevidac rekao je da je policajac stajao ispred broja sedam u ulici gde se dogodio incident, i pisao kaznu, a onda je vozač audija prešao preko stopala.

Foto: Dragan Mujna/Nova.rs

„Videla sam policajca kako stoji na trotoaru i pokušava da napiše kaznu vozaču sivog „audija“. Vozač nije hteo da se zaustavi, te je policajcu prešao preko noge. Njegove kolege pozvale su hitnu pomoć i podigle „frku“, i tražili da što pre dođe, gde mu je ugrožen život. Kada je Hitna pomoć došla, ustanovili su da policajac nema teške povrede, te ga nisu ni prevezli, nego se policajac prevezao policijskim kolima“, kaže očevidac.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar