Saobraćajna gužva
Ilustracija Foto: Nova.rs

U mestu Tekeriš kod Loznice, na raskrsnici državnih puteva II A reda broj 137 i II A reda broj 138 - na snazi je obustava saobraćaja zbog saobraćajne nezgode, saopštili su Putevi Srbije.

Saobraćaj se preusmerava na alternativne putne pravce.

Na auto-putu E-75, petlja Mali Požarevac – petlja Umčari, u smeru ka Nišu, radovi na rehabilitaciji kolovoza do 12. juna.

U smeru Beograd – Niš saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera. U smeru Niš-Beograd za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Brza Palanka-Negotin, od danas do 1. septembra radovi na popravci mosta uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Obilaznica oko Beograda, u zoni tunela Lipak, u smeru ka Bubanj Potoku, 3. juna radovi na zameni elastične odbojne ograde. Saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, dok je preticajna saobraćajna traka zatvorena za saobraćaj.

Bistrica-Prijevorac, do 10. juna od 7 do 15 časova radovi na održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

Guča-Kaona, kod Živice, 4. juna od 7 do 16 časova radovi na urezivanju induktivnih petlji uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar