Foto: Shutterstock

Iako je najpre saopšteno da se trudnica Ivana G. (31) polila benzinom i zapalila u kući kod Čačka, sada se se pojavile nove informacije o tome kako je nesrećna devojka zadobila opekotine po telu. Kako saznajemo, sumnja se da se trudnica zapravo polila vrelom vodom, te da je tako sebi nanela povrede.

Naime, iako su mediji prvo preneli da se Ivana polila benzinom i zapalila, jer je tako rekla policiji pokušavši tako da izvrši samoubistvo, kasnije se pojavila informacija iz istrage da se žena zapravo polila vrućom vodom sa šporeta.

Policija je u kući zatekla veliki, prazan lonac na šporetu na drva i pretpostavlja se da se u njemu nalazila vrela tečnost.

Prema saznanjima Nove, policiji je bio čudan i način na koji se ona opekla, jer je najveći obim opekotina uočen na donjem delu tela, stopalima i potkolenicama, a po butinama i stomaku ih ima sporadično.

Njeno stanje trenutno je stabilno.

Foto:Ljubica Sokić/Nova.rs

Nesrećna Ivana imala je težak život. Ipak, i pored takvog života, Ivana nijednog trenutka policiji nije dala informacije koje bi ukazale na to da je trpela nasilje u porodici.

Pročitajte još:

Ona je još pre desetak godina napustila porodični domu selu Cvetke kod Kraljeva, i udala se u okolini Vrnjačke Banje. Sa prvim mužem ima troje dece. Prošle godine se odselila i otišla da živi u selu Bresnica kod Čačka sa muškarcem koji je dosta stariji od nje. I sa njim je zatrudnela i čekala dete pre nezgode koja se dogodila.

Meštani iz ovog sela kažu da je imala problema sa obojicom muškaraca sa kojima je živela. Ali, prema svedočenju pojedinih, više problema je imala sa drugim partnerom.

„Čuo sam da je taj muškarac iz Bresnice, koji ima blizu 70 godina, zlostavljao i mučio. Mislim da je sa njim imala ozbiljne probleme. A dogodilo se i da je zatrudnela sa njim. Ali, koliko znam i sa prvim suprugom je imala probleme“, kaže jedan od meštana Cvetaka.

Iz čačanskog tužilaštva kažu da njen sadašnji nevenčani suprug, ranije nije bio prijavljivan za nasilje u porodici.

VIDEO: Požar na Novom Beogradu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi