Čačak, hronika, pokušaj paljenja kuće
Foto: Nenad Nešović/N2

Radoje Krivokuća (44) koji je juče nožem izbo ženu i sina izvršio je samoubistvo vešanjem, potvrđeno je našem portalu u čačanskoj Policijskoj upravi.

„On je pronađen na oko 200 metara od porodične kuće u Zablaću. Njegovo telo na drvetu je primetio komšija i pozvao nas“, kaže naš sagovornik iz policije.

Obešen muškarac, kako je dodao, nađen je jutros u 9.00 časova.

„Nakon toga je izvršen uviđaj, ne možemo da preciziramo tačno vreme smrti, ali u pitanju je nasilnik koji je juče nožem izbo svoju suprugu Danijelu“, ispričao nam je izvor iz čačanske Policijske uprave.

Prema rečima nadležnih u čačanskoj bolnici, izbodena žena i njen jedanaestogodišnji sin su operisani i njihovo stanje je stabilno.

„Nakon hiruških intervencija i majka i sin su van životne opasnosti, možemo da potvrdimo da je ona u drugom stanju, a nerođena beba je dobro“, rekao nam je sagovornik iz Opšte bolnice Čačak.

Čačak, hronika, pokušaj paljenja kuće
Foto: Nenad Nešović/N2

„Operacija je bila teška budući da je imala ozbiljne povrede trbušnih arterija, pacijentkinja se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege i nije životno ugrožena“, rekao je juče naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, u bolnici je hospitalizovan i Danijelin jedanestogodišnji sin koga je otac povredio, kada je on pokušao da odbrani majku od nasilnika.

Inače, juče nije bio prvi put da je Radoje zlostavljao ženu. Podsećamo 20. maja je pokušao da zapali kuću u kojoj živi nesrećna žena sa njihovo četvoro dece, trinaestogodišnjim Aleksandrom, jedanaestogodišnjim Nikolom, petogodišnjom Marijom i trinaestomesečnom bebom Stefanom.

Nakon tog prvog zločina, Radoja je policija uhapsila i bio je hospitalizovan na psihijatriskom odeljenju čačanske bolnice, odakle je pušten nakon petanest dana.

Prema rečima komšija, policija skoro svaki drugi dan interveniše u njihovoj kući kada on dođe pijan i počne da pravi probleme.

„Nije mi jasno zašto ga ne uhapse i zatvore. On se neće smiriti dok ne ubije jadnu ženu. Iako on u poslednje vreme ne živi sa njima, čim se napije dođe i počne da ih maltretira. To su svađe, vika, tuča…Najžalije mi je te jadne dece koja moraju svemu tome da prisustvuju i žive u sakodnevnom strahu“, ispričala nam je komšinica Milica.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar